Dela med dig av CSR i Praktiken – ge alla en egen prenumeration!

Med en grupprenumeration höjer du kunskapen i din organisation om hur hållbarhet kan leda till ökad lönsamhet när alla får sin egen premiumprenumeration på CSR i Praktiken.

√ Analyser och konkreta exempel från hela världen hjälper medarbetarna att förstå hur andra tjänar pengar på hållbarhet.
√ Upp till 15 mottagare får sin egen premiumprenumeration.
√ Låg kostnad per prenumerant (590 kr/år) ger kostnadseffektiv kunskapshöjning och bra rabatt (69% jämfört med individuella prenumerationer.).

Beställ grupprenumeration att lämna sidan genom att klicka på knappen nedan. (Välj bara om du vill betala mot faktura eller med ditt företagskort.)

 


 

 

Tillväxtverket

”Analysbrevet underlättar vårt eget utvecklingsarbete när fler ser och förstår hur hållbarhetstrenderna påverkar och omsätts i verkligheten av vår målgrupp företagen. Men viktigare är att det också ger medarbetare inspiration att ta egna initiativ inom sina ansvarsområden. På så vis ser jag att CSR i Praktiken faktiskt hjälper oss att ”demokratisera” hållbarhetsarbetet och göra det till allas fråga.”
Johanna Giorgi Projektledare Hållbar tillväxt, Tillväxtverket

Ge medarbetarna det bästa analyserna
– ge dem premiumversionen av CSR i Praktiken

Bland våra prenumeranter finner man organisationer, kommuner och företag av alla storlekar. Många av de hållbarhetsstjärnor man oftast pratar om har premiumversionen av CSR i Praktiken, och det är nog det bästa betyg vi kan få.

CSR i Praktiken är bäst på analys

Analysbrevet hjälper medarbetarna att förstå varför saker händer, till skillnad från alla dessa nyhetsbrev som mest tycks förmedla pressmeddelanden om vad andra gjort.

Ingen slår CSR i Praktiken omvärldsbevakning och vår förmåga att välja ut vad som är relevant.

CSR i Praktiken är reklamfritt

Analysbreven innehåller ingen reklam för konsulter och seminarier. Att vi bara lever på intäkterna från våra analyser är din garanti för att vi är bra på att analysera.

Jämför det med tidningarna som tycks tjäna det mesta av sina pengar på annonser, evenemang, utbildningar och att sälja din data till andra.

CSR i Praktiken är prisvärt

8860 kr för ett helår är mindre än två biljetter till en enda av alla dessa konferenser och mindre än en plats på alla dessa utbildningar som har hållbarhet som tema. Vi ger upp till 15 personer analyser, tips och exempel under ett helt år för samma summa. Dessutom får medarbetarna tillgång till mängder av rapporter helt gratis i vår hyllade nätbutik, och 20 % rabatt på resten.

Åhléns

”CSR i Praktiken ger oss inspiration i vårt hållbarhetsarbete! Ofta har artiklarna en annan och mer spännande vinkling än många andra nyhetsbrev. Innehåller också ofta bra reflektioner som ibland omkullkastar gängse tankar och normer.”
Anita Falkenek, Hållbarhetschef, Åhlèns

Ge medarbetarna analyser istället för nyheter.

Premiumversionen av CSR i Praktiken ersätter nyhetsbreven i medarbetarnas inboxar med analyser. Vi håller koll på vad som händer så att de slipper, väljer ut det som är mest relevant och förklarar sambanden. Allt för att göra dina medarbetare ännu klokare.

Vi håller ett öga på världen

Nyheter finns det tillräckligt mycket av. Det är därför vi höjer oss över flödet av pressmeddelanden och nyheter för att ge dig analyser av vad allt innebär. Vi spanar brett och klokt, följer medier bortom de vanliga och analyserar utifrån exempel som du inte är van vid i klassisk ekonomijournalistik. Ärligt talat slår ingen oss när det gäller omvärldsbevakning, eller vår förmåga att se samband.

Koll på stjärnorna men rotad i verkligheten

Med hjälp av vårt nätverk upptäcker vi de nya stjärnorna på hållbarhetshimlen tidigt. Genom vår breda kunskap om alla de sätt som man kan använda hållbarhet för att öka lönsamheten, förklarar vi enkelt och lättbegripligt hur andra gör, i praktiken, i vardagen. I valet mellan teori och praktik utgår vi alltid från det senare.

Med blick för trender

Är man duktig på analys ser man snabbt trenderna. Den spirande skånska fiskeindustrin inomhus, de parisiska politikernas senaste drag för att göra huvudstaden grönare eller nya tankar hos amerikanska organisationer om hur man engagerar donatorer. I CSR i Praktiken får du ta del av både stora och små trender.

Ratos

”CSR i Praktiken ger mig inspiration och energi genom att lyfta teman och exempel som inte är de självklara och som ofta inte ännu plockats upp av annan media. Jag uppskattar analyserna och att få nya vinklar på etablerade frågor. Genom konkreta exempel blir frågorna mer levandegjorda och enklare att diskutera med mina kollegor.”
Jenny Askfelt Ruud, Senior Investment and CR Manager, Ratos

Direkt till medarbetarens inbox,
var den än är.

Premiumversionen av analysbrevet levereras runt klockan sex på morgonen varannan fredag. Det är inte bara innehållet som är smart – oavsett om dina medabetare läser analysbrevet i telefonen i sängen, på surfplattan på väg till jobbet eller på en stor skärm på skrivbordet anpassar sig formen och formatet för att bli så lättläst och tydligt så möjligt.

Som prenumerant hamnar ni i gott sällskap.

Bland våra prenumeranter finns organisationer, kommuner och företag av alla storlekar som delar intresset för att förena hållbarhet med lönsamhet.

Dela med dig av CSR i Praktiken
Ge alla kollegor sin egen prenumeration.

Med en grupprenumeration höjer du kunskapen i din organisation om hur hållbarhet kan leda till ökad lönsamhet när varje medarbetare får sin egen premiumversion av CSR i Praktiken.

√ Analyser och konkreta exempel från hela världen ger medarbetarna koll
√ Upp till 15 mottagare
√ Låg kostnad per prenumerant – spara 69 % jämfört med individuella prenumerationer.

Beställ grupprenumeration att lämna sidan genom att klicka på knappen nedan. (Välj bara om du vill betala mot faktura eller med ditt företagskort.)

 


 

Undrar du något? Ställ dina frågor till svar@csripraktiken.se